531-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

531-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️8 105 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Додому з poсійcького полону повернули ще 22 українських воїнів! Серед них – офіцери, військовослубовці рядового та сержантського складу. Вони брали участь у боях на різних напрямках. Дехто – поранений. Дякуємо нашим захисникам та бажаємо здоровʼя! Молимось, щоб кожна сімʼя, яка чекає, обовʼязково дочекається.
▫️Спільно з депутатом Львівської обласної ради Володимиром Хархалісом провели моніторинг підготовки закладів загальної середньої освіти Шегинівської громади до нового 2023-2024 навчального року. Ближчі два тижні проінспектуємо усі заклади середньої освіти у Яворівському районі: http://surl.li/jwjmn.
▫️Департамент соціального захисту населення Львівської ОДА нагадує про публічний телеграм-канал «Інформпортал Захисників та Захисниць України». Канал створили для інформування військовослужбовців / ветеранів російсько-української війни та членів їхніх сімей з Львівщини про новини, програми та заходи у ветеранській сфері: http://surl.li/jwjnz.
▫️Футбольні команди Новояворівської громади отримали новий спортивний інвентар. До початку нового спортивного сезону, за кошти міського бюджету придбано 20 ігрових форм, 3 футбольні мʼячі та сітки для воріт на одну команду. Загалом 8 футбольних колективів громади отримали нові спортивні застосунки. У селах, де функціонують дитячі відділення футболу – Терновиця, Прилбичі, Чолгині та смт.Шкло, також придбано сітки для воріт розміром 5*2: http://surl.li/jwjpn.
▫️В Мостиській громаді відбулася діалогова зустріч на тему: «Як зробити мою громаду туристично привабливою?». Тренінг проходив в рамках реалізації проекту Лабораторії творчого діалогу в громадах, що реалізується Громадською Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки програми «U-LEAD з Європою»: http://surl.li/jwjqu.
▫️Молодь Яворівщини запрошують на Всеукраїнський молодіжний форум «Пазли Перемоги». Організатори заходу Управління молоді та спорту Львівської ОДА. Зареєструватись можна тут – http://surl.li/jvuiq.
▫️Івано-Франківська громада спільно із організацією UK Help for Ukraine / NOXAIDUK – Official Group передали на фронт воїнам 45 окремої артилерійської бригади Збройних Сил України автомобіль. Разом із автівкою поїхали продуктові набори.
Разом переможемо.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ