553-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

553-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Один раз мали сповіщення про повітряну тривогу.
▫️8056 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Продовжуємо працювати над тим, щоб 1 вересня діти розпочали навчальний рік очно та в безпечних умовах. Вчора спільно з заступником голови Новояворівської громади Володимиром Синеньким та керівником освіти Михайлом Дорошом промоніторили заклади освіти Новояворівської громади до початку нового 2023-2024 навчального року. Загалом усі заклади громади готові приймати учнів 1 вересня очно: http://surl.li/kpkpb.
▫️У Яворівській ВА відбулася зустрічі з родинами Героїв, військовослужбовців Яворівської громади, тих, які в полоні, зникли безвісти, ветеранами. Під час зустрічі присутні мали можливість задати питання та отримати вичерпні відповіді на питання різного характеру:Організатори – офіси Координаційних центрів підтримки цивільного населення Львівщини: http://surl.li/kpkpt.
▫️До дня пам’яті Захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави, у Старицькій ЗЗСО ім. Ю.Костіва відбулось відкриття тематичного музею “Простір Вільних”. Це простір пам’яті синів і дочок, що віддали своє життя в боях за Україну, справжніх воїнів і тих, хто готовий поповнити їхні ряди, а також волонтерів, патріотів та співучасників перемоги, які діють, змінюючи нашу Україну на краще. Після урочистого відкриття музею, рідні загиблих воїнів власноруч зробили букети з соняхами, які вважаються символом сьогоднішнього дня пам’яті: http://surl.li/kpkqy.
▫️У селі Бірки тривають роботи з розширення та чистки вулиць у районі «Луги», який налічує 13 вулиць. На більшій частині вулиць тривають роботи з викорчовування чагарників та кущів, видалення аварійних дерев, розширення дорожнього полотна. Вулиці були в поганому стані, і подекуди не було доїзду жителям до своїх домівок.: http://surl.li/kpkrz.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ