641-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

641-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️7875 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▫️ Яворівщина вшанувала пам’ять жертв Голодомору в Україні. На площі Ринок міста Яворова відбулося молитовне віче “Великі твої жертви Україно”, де вшанували пам’ять жертв Голодоморів 1921-1922, 1932-1933, 1946-1947 років Україні. Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо.
▫️ Учнів 10-11 класів та студентів ЗПТО
Департамент освіти і науки ЛОВА запрошує взяти участь в Освітньому святковому екомарафоні, організованому Tech StartUp School. Метою заходу є популяризація екологічних цінностей серед молоді, активізація їхньої участі у збереженні навколишнього середовища і традицій святкування народних свят. Для участі реєструйтесь до 28 листопада:
https://bit.ly/47Lktip
.
▫️DVV International Ukraine оголошує конкурс для ветеранів/ветеранок та членів їх сімей до 10 000 євро для відкриття малого бізнесу. Деталі конкурсу за посиланням: http://surl.li/njpao
. Заповнюйте заявку: http://surl.li/nkkmb
.
▫️За кошти Яворівського міського бюджету у відділення відновного лікування, що у Немирові, було придбано Нейроміограф. Це сучасний медичний прилад, який дозволяє детально вивчати роботу м’язів та нервової системи. Він стає ключовим інструментом у відновленні пацієнтів, в основному наших бійців, з різноманітними м’язово-суглобовими захворюваннями.
Дякую усім за роботу. Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ