Михайло Ляля з Яворівщини в “Іграх Нескорених”

Цими вихідними у Києві проходять національні змагання “Ігри Нескорених”, у яких беруть участь понад 200 учасників. За їхніми підсумками стане відомо, хто представлятиме нашу країну на міжнародних Invictus Games 2020 в Гаазі.
Серед учасників є і наш земляк з Яворівщини Михайло Ляля.

Довідка
Національні змагання “Ігри Нескорених” – це фінальна частина відбору збірної України на міжнародні Invictus Games 2020 в Гаазі. 
Відбір учасників «Ігор нескорених-2020» проходитиме в трьох містах України
спортивні тестування – у Києві, Одесі та Львові. Під час відбору також визначалися види спорту для змагань:
• велоспорт на шосе;
• веслування на тренажерах;
• легка атлетика (біг, біг на візках, штовхання ядра, стрибки в довжину);
• плавання;
• пауерліфтинг;
• стрільба з луку.
За результатами змагань комісія з відбору членів збірної України “Ігор Нескорених 2020” визначиться з учасниками, які будуть представляти Україну в Гаазі.
Офіційне ж оголошення складу збірної України відбудеться 17 жовтня 2019 року.
Учасниками змагання будуть понад 200 осіб – українські ветерани та військовослужбовці, які отримали поранення, захворіли або були травмовані, виконуючи свої службові обов’язки в зоні бойових дій.
Попри спортивну складову, ці змагання, у першу чергу, покликані підтримати ветеранів та військовослужбовців у прагненні до фізичного та психологічного відновлення і соціальної інтеграції.

У Гаазі “Ігри нескорених” відбудуться 9-16 травня 2020 року. Проведення більшості подій заплановано в гаазькому Зуйдерпарку, який на час Ігор перетворять на спортивне містечко.
Змагання з плавання проведуть в басейні Хофбад міста Іпенбург, що у 6 км від Гааги.

Організатори змагань зазначають: “Ігри Нескорених” покликані надавати нові можливості військовослужбовцям та ветеранам, які заплатили високу ціну за відданість своїй країні та її жителям. Підтримка набагато продуктивніша за співчуття, а тому створюємо спільноту, яка об’єднує людей зі схожим досвідом та допомагає їм долати наслідки воєнних поранень, травм і хвороб за підтримки сім’ї, побратимів та суспільства”.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ