Мостиський район готовий приєднатись до Яворівщини

Мостиський район готовий приєднатись до Яворівського району під час проведення майбутньої адміністративно-територіальної реформи. Про це повідомляє Яворівська районна рада.

Депутати Мостиської районної ради Володимир Горбацьо, під час ХVІ сесії (друге засідання) Мостиської районної ради VІІ скликання, яка відбулася 10 жовтня 2019 року, прийняли рішення Про заяву Мостиської районної ради щодо існуючих пропозицій зміни в адміністративно-територіальному устрої Львівщини.

…”Загальновідомим є той факт, що місто Яворів, як районний центр, зосереджує значну кількість установ адміністративного та соціального призначення, які ефективно забезпечують послугами жителів, як Мостиського та сусідніх районів. Тут слід врахувати утворення Новояворівського територіального сервісного центру №4647 РЦС МВС у Львівській області, Центру поштового зв’язку №8 Львівської дирекції УДППЗ, міжнародного підрозділу Національної поліції. Ці установи обслуговують жителів Мостиського, Яворівського та Городоцького районів.
Відповідно до проведеного економічного аналізу, Яворівський район займає одну з кращих позицій щодо прямих іноземних інвестицій з розрахунку на одну одиницю населення, у зв’язку з тим, що він входив до вільної економічної зони. І цей фактор в значній мірі міг би вплинути на рівень соціально-економічному розвитку Мостищини”…, – зазначено у зверненні Мостиської районної ради.

Під час ХХVІІІ позачергової сесії Яворівської районної ради VІІ скликання, яка відбулася 8 жовтня 2019 року, депутати одноголосно схвалили рішення Про звернення до Кабінету Міністрів України, Львівської облдержадміністрації, Народного депутата України Павла Бакунця щодо збереження Яворівського району Львівської області як окремої адміністративно-територіальної одиниці.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ