На території Новояворівської громади ❌ЗАБОРОНЕНО❌ купатися у водоймах

У Новояворівській громаді ❗️відсутні визначені місця масового відпочинку населення на водних об’єктах. Поряд з тим, поблизу водойм громади, де громадяни проводять літній відпочинок, встановлено попереджувальні написи «КУПАТИСЯ ЗАБОРОНЕНО!».
Рятувальники Яворівське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області, для попередження трагічних випадків на воді, регулярно проводять відповідну роз’яснювальну роботу через засоби масової інформації та безпосередньо з відпочиваючими на водних об’єктах.
Проте, купальний сезон у розпалі, а отже і кількість нещасних випадків на воді чи не щодня лякає невтішною статистикою. Так, з початку року, на водоймах Яворівського району загинуло 4️⃣ людини.
У разі купання і відпочинку попри заборону, ?жителі громади беруть на себе відповідальність за збереження життя і здоров’я.
? Шановні громадяни! Дбайте про свою безпеку і у випадку виникнення надзвичайної події негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 1️⃣0️⃣1️⃣!
ℹ️ Дозволеним місцем для купання у Яворівському районі є озеро Яворівського національного природного парку в селі Верещиця (розпорядження начальника Львівської обласної державної адміністрації).

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ