Новояворівська лікарня – одна з найпотужніших лікарень у Львівській області

Дев’ять багатопрофільних лікарень саме стільки на Львівщині функціонуватиме медичних закладів, які надаватимуть цілодобові послуги, матимуть спеціалістів та обладнання для потужної безперервної роботи.

Львівська область стала першим регіоном в Україні, яка визначилася із своєю мережею багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування.

Вибір медзакладів відбувся за єдиного підходу до всієї мережі закладів охорони здоров’я, розробленого у співпраці з Проектом USAID “Підтримка реформи охорони здоров’я”.

Такими лікарнями будуть:
– Львівська міська лікарня швидкої.
– Львівська обласна лікарня.
– Львівська міська клінічна лікарня №8.
– Буська центральна районна лікарня.
– Червоноградська міська лікарня.
– Дрогобицька міська лікарня.
– Самбірська центральна районна лікарня.
– Стрийська центральна районна лікарня.
– Новояворівська лікарня.

«Йдеться про найсильніші лікарні регіону. Вони мають бути доступні для населення та надавати якісні медичні послуги. Ми підтримуємо колег з Львівської області, які перші взяли на себе відповідальність та визначили перспективні лікарні, які в рамках поточної мережі стануть потужними центрами, щоб українці отримували якісну медичну допомогу», – говорить міністр охорони здоров’я України Зоряна Скалецька.

Наступним кроком Львівської області стане затвердження рішення госпітальної ради розпорядженням голови обласної державної адміністрації.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ