Потенційні переможці обласного конкурсу мікропроектів 2017

У Львівській обласній раді затвердили рейтинги учасників та переліки потенційних переможців обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку у 2017 році. Із 1300 зареєєстрованих заявок експерти обрали 543 кращих проекти.
Потенційні переможці мікропроектів Яворівського району, поданих для участі в обласному конкурсі мікропроектів місцевого розвитку у Львівській області на 2017 рік, за результатами проведеної оцінки пріоритет “ОСВІТНЯ ГАЛУЗЬ”:
1. Капітальний ремонт огорожі Терновицького НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» Яворівського району. Обласний бюджет – 80,000 грн.
2. Капітальний ремонт приміщень із заміною віконних блоків на енергозберігаючі в Порічанському НВК “ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ”. Обласний бюджет – 61,306 грн.
3. Капітальний ремонт приміщень із заміною віконних блоків на енергозберігаючі в Яворівській гімназії ім. Осипа Маковея. Обласний бюджет – 90,000 грн.
4. Реконструкція приміщення старої котельні під майстерню Прилбицької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Митрополита Андрея Шептицького. Обласний бюджет – 100,000 грн.
5. Капітальний ремонт приміщень із заміною старих віконних блоків на енергозберігаючі склопакети у Віжомлянському НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Івана Севери – ДНЗ”. Обласний бюджет – 120,000 грн.
6. Капітальний ремонт приміщень із заміною вікон на енергозберігаючі «Капітальний ремонт приміщень із заміною вікон на енергозберігаючі Капітальний ремонт приміщень із заміною вікон на енергозберігаючі Новояворівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3. Обласний бюджет – 149,593 грн.
Потенційні переможці мікропроектів Яворівського району, пріоритет “ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ”:
1. Капітальний ремонт вуличного освітлення по вулицях В. Передмістя, Заньковецької, Паара, Дружби, Гоголя в м. Яворів Львівської області. Обласний бюджет – 100,000 грн.
2. Реконструкція вуличного освітлення на вулицях: Польова, Молодіжна, Бічна Львівська в с. Бірки Яворівського району Львівської області. Обласний бюджет – 197,900 грн.
3. Будівництво вуличного освітлення по вул.Ів. Франка, Т. Шевченка, Б. Хмельницького, Воїнів УПА, П. Андрусіва, Д. Галицького в с. Кам’янобрід, Яворівського району, Львівської області. Обласний бюджет – 149,000 грн.
Потенційні переможці мікропроектів Яворівського району, пріоритет “ДНЗ”:
1. Капітальний ремонт приміщень із заміною дверних блоків в Новояворівському ДНЗ № 1 Яворівського району Львівської області. Обласний бюджет – 94,019 грн.
2. Будівництво дитячого майданчику на території ДНЗ №1 в смт. Івано-Франкове, Яворівського р-н. Обласний бюджет – 25,000 грн.
3. Капітальний ремонт даху ДНЗ с. Наконечне Яворівського району Львівської області. Обласний бюджет – 190,000 грн.
Потенційні переможці мікропроектів Яворівського району, пріоритет “ЗАКЛАДИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я”:
1. Капітальний ремонт (заміна вікон, зовнішніх дверей на енергозберігаючі з влаштуванням відкосів та заміна підлоги) терапевтичного відділення Немирівської МЛ Яворівського р-ну Львівської обл. Обласний бюджет – 91,533 грн.
2. Придбання медичного обладнання для діагностики та якісного надання медичної допомоги в амбулаторії загальної практики сімейної медицини смт. Краковець Яворівського району. Обласний бюджет – 74,000 грн.
Потенційні переможці мікропроектів Яворівського району, пріоритет “НАРОДНІ ДОМИ”:
Капітальний ремонт перекриття Народного дому в с.Терновиця Яворівського району. Обласний бюджет – 195,000 грн.
За словами голови бюджетної комісії Олега Домчака, потреба в співфінансуванні з обласного бюджету становить 154 млн грн., з яких на сьогодні у нас є 60 млн грн. Відтак Конкурсна рада ухвалила рішення звернутися до керівництва облради та облдержадміністрації щодо збільшення фінансування програми додатково на як мінімум 10 млн грн.
Також Конкурсна рада на засіданні обговорила та затвердила положення про оплату праці експертів, які здійснювали оцінку мікропроектів місцевого розвитку у 2017 за рахунок коштів обласного бюджету. Вартість оцінки одного мікропроекту становить 38,64 грн.
Львівська обласна рада вітає потенційних переможців і наголошує, що відповідно до умов конкурсу їм необхідно до 30 березня цього року надати секретаріату рішення сесій місцевих рад (пооб`єктно) про бюджетне співфінансування, надіславши підтверджуючі документи на ел. адресу: microproekt@gmail.com

17203960_1122842161177681_1060968145_n

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ