Рятувальники Яворівщини закликають до зимової пильності

Від початку цього року в Яворівському районі виникли – 170 пожеж, під час яких загинули – 5 осіб. Щорічно зимовий період супроводжується нестабільними погодними умовами: снігові замети, утворення ожеледиці на автомобільних дорогах, опалювальний сезон, наслідком яких є величезні матеріальні збитки, загроза здоров’ю та життю людей.

Керівництво Яворівського районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області виступило в черговий раз зі зверненням до краян, в якому закликає людей до пильності в зимовий період та нагадує про дотримання правил пожежної безпеки в зимовий період.

У цьому зверненні, зокрема, йдеться: «Пам’ятайте, шановні краяни, що під час зимового періоду заборонено: розпалювати печі за допомогою легкозаймистих речовин; відводити дим від печей у вентиляційні канали; використовувати для обігрівання приміщень саморобні електроприлади; застосовувати відкритий вогонь для розігрівання водогінних труб із замерзлою водою; побутові електрообігрівальні прилади розташовувати – не ближче 0,5 м від горючих матеріалів; доручати дітям нагляд за печами під час обігріву».

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ