Турнір з боксу у Новояворівську

2-3 березня 2018 року у місті Новояворівськ відбувся Обласний турнір з боксу серед молоді, присвячений 125-річчю з Дня народження Патріарха Йосифа Сліпого. Турнір відбувся на базі Спортивного боксерського клубу “Січовик”. В змаганнях взяли участь понад 30 учасників з Новояворівська, Жидачева та Львова. Юні боксери 2001-2006 р.н. змагались у різних вагових категоріях. Переможці були нагородженні медалями, грамотами та іншими цінними подарунками.
Також на змаганнях провів свою матчеву зустріч перед від’їздом в Чернівецьку область на відбірковий збір до Чемпіонату Європи дворазовий учасник Чемпіонату Європи, чемпіон України, багаторазовий чемпіон Львівської області, переможець багатьох міжнародних та всеукраїнських турнірів Юрій Возний.
До складу суддівської комісії увійшли почесні гості: майстер спорту Олександр Лубінець, кандидат в майстри спорту, суддя І категорії Віктор Лазур, суддя в ринзі – суддя І категорії Віктор Карелко.
Організатор турніру, Василь Дмитрович Калітовський, висловив подяку за сприяння в організації проведення змагань: почесному президенту СБК “Січовик” Василю Федику, приватному підприємцю Володимиру Вовку, приватному підприємцю Володимиру Токарчуку, Яворівській районній організації ВО “Свобода”.
boks

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ