У справі про смертельне ДТП за участю автомобіля Петра Димінського проведуть ДНК-експертизу

Поліція проведе експертизу ДНК у справі про смертельне ДТП за участю автомобіля Петра Димінського, у результаті якої загинула 31-річна Наталія Тріла.
За словами радника міністра МВС Антона Геращенка, слідчий призначив експертизу слідів біологічних матеріалів, які залишилися на подушці безпеки Mercedes, коли вона розкрилася.
«Експертиза буде проведена в Києві в Національному центрі криміналістичних експертиз силами кращих українських експертів. За слідами, які залишились на подушці від дотику обличчя водія, буде встановлена формула його ДНК.
Потім ДНК особи, яка перебувала в момент зіткнення за кермом Mercedes буде порівняна із ДНК 43-річного охоронця Петра Димінського, який заявив, що за кермом у момент зіткнення було саме він», – написав Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.
Якщо ДНК не співпадуть, то буде очевидно, що за кермом машини був не охоронець.
«Рекомендую Петру Димінському, надати слідству можливість взяти у себе пробу ДНК, щоб прискорити процедуру встановлення реального винуватця смертельної аварії. Якщо ви, Петро, що не були за кермом, то вам нема чого боятися і приховувати ні від слідства ні від суспільства», – додав Геращенко.
Нагадаємо, 18 серпня у с. Ямельня Явоірвського району Львівщини водій автомобіля Mercedes S 65 спричинив зіткнення із автомобілем Opel Astra, внаслідок якого 31-річна водійка Наталя Тріла загинула.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ