Взвод 24 ОМБр став кращим танковим взводом ЗСУ

Взвод 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила став “бронзовим” призером змагань на кращий танковий взвод Збройних Сил України.

Змагання відбулися на полігоні у Гончарівську, що на Чернігівщині. В конкурсі брали участь 8 команд по 12 військовослужбовців у кожній: танкісти 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького, 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, 57-ї окремої мотопіхотної бригади, 17-ї окремої танкової Криворізької бригади, 25-ї окремої Дніпропетровської повітрянодесантної бригади, 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, 36-ї окремої бригади морської піхоти та Національної Гвардії України.

Конкурс проводився на озброєнні та військовій техніці у складі чотирьох екіпажів штатного танкового взводу. Відтак, на змаганнях були представлені три типи танків: Т-64, Т-72 та Т-80.

Структура та зміст цьогорічного конкурсу максимально наближені до тих, які були на міжнародних змаганнях НАТО «Сильна Європа — 2018» («Strong Europe Tank Challenge — 2018»).

Програма змагань включала водіння танків, виклик вогню артилерії, снайперську стрільбу з танків, танкову карусель та розвідку цілей. Також до програми змагань було включено медичну евакуацію та стрільбу зі штатної стрілецької зброї.

На завершення змагань відбулися демонстраційні тактичні навчання зведеної танкової роти у різних видах бою.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ