Яворівська громада втратила ще одного свого Героя – Ванька Ігоря Михайловича

Ще одна сумна звістка сколихнула нашу громаду – під час виконання службових обов’язків трагічно загинув Ванько Ігор.
Ігор родом із села Передвір’я, що у Краковецькому старостинському окрузі. Працював провідником вагонів поїзда, але все життя мріяв вивчитися на ДСНСника і стати рятівником. Бо був дуже добрим, відповідальним, відважним та мужнім чоловіком.
У 2019 році вступив до лав НГУ і віддано виконував покладений на нього обов’язок. Коли у лютому минулого року росія здійснила повномасштабний збройний напад на Україну, Ігор намагався будувати своє мирне життя. Але почуття патріотизму, бажання подарувати своїм нащадкам мирну, вільну і процвітаючу Батьківщину змусило чоловіка знову взяти до рук зброю.
А вдома завжди з молитвою чекала кохана дружина Анна та новонароджена донечка. На жаль, безжалісна війна забрала в маленької дівчинки її тата. Старший солдат Ванько Ігор Михайлович 8 травня цього року загинув в результаті мінометного обстрілу позицій в районі Спірного Донецької області.
Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям, побратимам і посестрам, усім, хто знав відважного захисника. Вклоняємося до землі за його безсмертний подвиг!
Інформацію щодо зустрічі Героя та чину поховання повідомимо згодом.
Вічна шана і пам’ять! Герої не вмирають доки ми їх пам’ятаємо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ