Інтернет провайдер Києва

Фільми, передачі, серіали, спортивні канали чи передачі, ток-шоу, або мультфільми? Ви та ваша сім’я більше не буде сперечатись та сваритись із-за таких дрібниць, через те, що переглянути. Підключайте IT-TV та кожен з ваших членів родини може дивитись те, чого душа забажає.

Це зручно та комфортно. Зауважимо, від початку 2006 року компанія розширила можливості та пропонує вам новинку – надання медійних послуг, у тому числі й – інтернет. Підключити (Київ) домашній інтернет, корпоративну мережу чи високошвидкісне вай-фай з’єднання Вам допоможе IT-TV!

Оберіть інтернет-провайдер https://www.it-tv.org/ для себе та своєї родини!

На сьогоднішній час, нам відомо, що інтернет заполонив усіх та усюди. Але, незважаючи, на це, українське телебачення займає та буде займати вагоме місце для нас. Адже, цікаво, що і телевізора на б тоді не треба було. а тепер.. ви можете переглядати телебачення українське у будь якому куточку світу.

За допомогою цифрового телебачення, до речі, і малюнок та зображення є яскравішим та вираженішим. Зі звуком у такому телебаченні вочевидь також краще.

Отож, ви не помилитись у виборі такого помічника для вас та вашої родини.

У такому телебаченні – відсуртовані найкращі для вас кіностудії усього світу, різноманітні жанри як і кіно, так і передач, зокрема, існує безліч розваг, інформацій, новин, спорт.

Ви маєте таку чудову нагоду дивитись усі канали через інтернет. Навіть, не обов’язково мати кабельне телебачення, а цифрове, і тоді у вас супер заздрість для сусідів – перегляд усіх каналів через інтернет, відповідно з усіх ваших гаджетів можливо.

Ціна такого підключення – помірна та доступна.

Отож, не зволікайте та підключайте цифрове телебачення. Йдіть у ногу з сучасністю. Не будьте залежними від кабельного та прикутими до певних обставин. Покращіть для себе та своїх рідних перегляд улюблених серіалів, фільмів, передач, розваг, музичного прослуховування та іншого. Уперед! Цифрове телебачення на сьогоднішній день – це найуніверсальніша версія для вас та вашої родини, сусідів, друзів.

Навіть, наголосимо, у вас є супер можливість подивитись усе і нічого не пропустити, адже, за допомогою цифрового телебачення ви можете використати функцію “на початок передачі”., також ви можете записати передачу.

У 2008 році було вирішено, що в Україні поступово буде впроваджено стандарт цифрового телебачення .

Отож, уперед! Цифрове телебачення – вікно уперед!

На Яворівщині перевірятимуть воду в криницях

В Яворівському районі фахівці проведуть лабораторні дослідження якості води у криницях домогосподарств та організацій. Про це повідомила Яворівська РДА.

Мета – недопущення виникнення захворювань серед мешканців, пов’язаних із вживанням недоброякісної питної води.

Більше новин на: Яворів Інфо

В Україні буде трирівнева Національна система крові

Міжнародні та національні експерти обговорили стратегічні кроки та план дій трансформації української системи крові. Досвід європейських держав і перші кроки України в цій сфері стали головними темами під час Стратегічної сесії з реформування системи крові в Україні. Ключова мета – вивчення світових практик та потенційна адаптація їх до українських реалій таким чином, щоби уже за чотири роки запрацювали нові механізми фінансування й управління, і українські пацієнти мали рівний доступ до якісних і безпечних компонентів крові. Про це йдеться у повідомленні прес-служби міністерства.

Упродовж триденної стратегічної сесії експерти проаналізували роботу систем крові країн ЄС – Іспанії, Фінляндії, Хорватії та Португалії, переваги та недоліки їхніх моделей діяльності з акцентом на фінансування та ліцензування.

Зміни у системи крові – один з пріоритетів євроінтеграційних зобов’язань України. Замість застарілої і неефективної моделі, має запрацювати трирівнева система крові:
– на національному рівні Центр громадського здоров’я МОЗ України координуватиме роботу системи крові;
– на регіональному рівні будуть консолідовані та модернізовані центри крові. Там проводитимуть забір, тестування, зберігання, розподіл та реалізацію донорської крові.
– на госпітальному рівні функціонуватимуть лікарняні банки крові при медичних закладах. Саме там зберігатиметься належний запас компонентів крові, що дозволить вчасно надати допомогу пацієнтам, які потребують трансфузіологічної допомоги.

Якість компонентів крові контролюватиме МОЗ України. Для цього буде запроваджено ліцензування установ, які заготовляють і переробляють кров на компоненти, тестують та реалізують їх в лікарняні заклади.

Одним із викликів перед Україної стоїть питання модернізації установ та закладів системи крові та створення референс-лабораторії.

Планується, що до 2022 року Національна система крові перейде на нову модель фінансування: держава через НСЗУ оплачуватиме вартість наданої медичної послуги, до якої входитиме вартість компонентів крові.

Завдяки створенню нової національної системи крові кожен пацієнт зможе отримати якісні та безпечні компоненти донорської крові у достатній кількості вчасно.

Більше новин на: Яворів Інфо

Рада визнала «Пласт» Національною скаутською організацією України

Верховна Рада України підтримала проект Закону про державне визнання і підтримку «Пласту» – Національної скаутської організації України. За відповідне рішення проголосувало 228 народних обранців. Про це йдеться на сайті Ради.

«Державне визнання і підтримка Пласту призведе не лише до більш динамічного розвитку організації в Україні та світі, формування десятків і сотень тисяч ціннісно-орієнтованих українських громадян-патріотів, але й сприятиме покращенню соціально-економічного становища в Україні. Адже кожен юнак і юначка, підготовлений у Пласті, ще до досягнення 18-ліття володіє набором компететностей, які дозволяють управляти, планувати і реалізовувати ефективні рішення тощо. Тобто саме тими компетентностями, яких так бракує для політичного та економічного розвитку України», – йдеться у пояснювальній записці.

Український «Пласт» – найбільша молодіжна організація в Україні і взагалі – найчисельніша скаутська організація на всьому пострадянському просторі, включно із країнами Балтії.

Більше новин на: Яворів Інфо

Всесвітній день без тютюну

31 травня — це привід для кожного курця хоча би на один день відмовитися від сигарет, оскільки останній день травня — це Всесвітній день без тютюну. Ініціативу щодо проведення заходів та акцій, пов’язаних з відмовою від куріння, проявила Всесвітня організація охорони здоров’я. Перший такий день пройшов в 1988 році з метою звернення уваги людей на ту шкоду, яку завдає людському здоров’ю куріння.

Куріння тютюну відноситься до числа найбільш поширених шкідливих звичок в більшості країн світу. У деяких з них число курців на порядок вище, ніж кількість некурящих людей. Саме тому Всесвітня організація охорони здоров’я розробила заходи для викорінення куріння в XXI столітті. І поява Всесвітнього дня без тютюну — це один із способів досягнення цієї мети.

За даними ВООЗ, щороку через наслідки тютюнопаління в світі помирає 300 тисяч осіб. Мало хто звертає увагу на цю страшну статистику, оскільки шкода від куріння сигарет не проявляється моментально. Тим не менш, курці з великим стажем практично приречені на серйозні проблеми зі здоров’ям. І в результаті їх вмирає більше, ніж наркоманів, хворих на СНІД та іншими захворюваннями. Тому головне завдання цього свята — підняти рівень самосвідомості людей, які першими повинні піклуватися про своє здоров’я.

Більше новин на: Яворів Інфо

З 1 червня заборонять ловити креветки у Чорному морі

Заборона на любительський і спортивний вилов у Чорному морі креветок і мідій діятиме протягом усього літнього періоду. Про це повідомляє прес-служба Держрибагентства.

Заборона на спеціалізований промисел креветки триватиме з 1 червня до 31 липня у Чорному морі із затоками, лиманами та пов’язаними з морем озерами з використанням волокуш і ручних сачків, йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до кінця липня заборонено здійснювати вилов креветки за допомогою ятерів в акваторії Чорного моря, від с. Коблеве до межі АР Крим (по Перекопській затоці).

Також встановлено заборону на любительський і спортивний вилов креветок з 1 червня до 31 серпня, а мідій – з 1 червня до 30 серпня, йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у разі порушення заборони компенсація за один екземпляр незаконно виловленої креветки становитиме 1,19 грн, мідії – 1,7 грн.

Більше новин на: Яворів Інфо

Всесвітній день блондинок

Всесвітній день блондинок, що святкується 31 травня, можна назвати найсвітлішим, в буквальному сенсі слова, святом. Блондинки — це світлі голови нашої сучасності. Незважаючи на існування безлічі стереотипів, пов’язаних з кмітливістю білявих дам, вони як і раніше залишаються найбільш бажаними для чоловіків. І при цьому блондинкам не позичати розуму і винахідливості, які дозволяють їм добиватися бажаного, не витрачаючи на це масу зусиль.

Поява дня блондинок назрівала протягом всього 20 століття. Найвідоміші жінки минулого століття були блондинками. Сьогодні вони відзначають своє свято, гордо заявляючи про те, як легко і невимушено можуть вирішувати проблеми, які ставлять у глухий кут інших.

Вважається, що блондинки надзвичайно багато уваги приділяють своїй зовнішності. Варто зазначити, що ці любительки гламуру в результаті виправдовують свої старання, оскільки, будучи втіленням істинно жіночої логіки, вони підкорюють серця мільйонів чоловіків, не залишаючи шансів брюнеткам або шатенкам. Тому Всесвітній день блондинок можна цілком справедливо назвати днем краси, наївності та невимушеності.

Більше новин на: Яворів Інфо

Українські заклади освіти закликають підтримати флешмоб #ековипускний

Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак закликав навчальні заклади України підтримати флешмоб #ековипускний та під час святкування випускних вечорів, а також урочистостей до Дня захисту дітей утриматися від повітряних шоу з використанням гелієвих повітряних куль та небесних ліхтариків, – повідомляє прес-служба ЛОДА.

Матеріали, з яких складаються кулі (латекс) завдають істотної шкоди навколишньому природному середовищу, розкладаються протягом кількох років, небесні ліхтарики нерідко стають причиною лісових пожеж, а їх дротяний каркас стає справжньою пасткою для дрібних тварин і птахів. Крім того, багато тварин сприймають використані кулі за їжу, а птиці плутаються в прив’язаних мотузках і стрічках, що призводить до їх загибелі.

Міністр екології та природних ресурсів взамін повітряним шоу пропонує висаджувати дерева чи витратити гроші, призначені для купівлі повітряних кульок, на благодійні внески, наприклад, притулкам для тварин. Така відмова нічого не вартує, а для довкілля – стане великим бонусом, – написав Остап Семерак на своїй сторінці у Facebook.

Нагадуємо, Facebook #ековипускний запустила відома громадська організація UAnimals.

Більше новин на: Яворів Інфо

Європейський день сусідів

Остання п’ятниця травня — це привід сходити в гості до сусідів, оскільки це Європейський день сусідів. У сучасному житті дуже багато залежить від того, які люди нас оточують на роботі, вдома, у дворі, на відпочинку і т.д. Тому важливо вміти налагоджувати контакт з усіма сусідами, починаючи з сусідів по шкільній парті і закінчуючи сусідами по будинку.

Автором ідеї щодо дня сусідів став француз А. Періфан. Він і зараз координує заходи, присвячені цьому святу, будучи головою Європейської федерації місцевого єднання.

У наші дні це свято формально об’єднує 1200 великих організацій, які функціонують в 30 країнах світу. Учасники цих організацій виступають за духовне зближення з усіма, хто може по праву називатися нашими сусідами. Психологи довели, що сучасна людина стає все більш відособленою, егоїстичною і відчуженою. І ця тенденція набуває жахливих масштабів. Тому завданням цього свята можна назвати побутове єднання сусідів, яке проявляється на рівні посмішки, доброго побажання, взаємодопомоги, частування … Все це робить людей ближчими один до одного і сприяє зміцненню суспільства в цілому.

Більше новин на: Яворів Інфо

Рада не відправила Гройсмана та уряд у відставку

Верховна Рада України не відправила уряд Володимира Гроймана у відставку.

За відповідне рішення не знайшлось необхідної кількості голосів.

Гройсман заявив, що він робить необхідні кроки, котрі забезпечують позитивні зміни в Україні.

Прем’єр-міністр у тому, що в Україні складна ситуація звинуватив “попередників”.

“У тому, що в нас така ситуація, винні не ми”, – сказав Гройсман.

Більше новин на: Яворів Інфо